Lejemål

Kollegiegården er selvejende, men administreres af Foreningen Socialt Boligbyggeri (FSB). Ansøgninger om indflyning på Kollegiegården skal sendes gennem Centralindstillingsudvalget (CIU).

For at være berettiget til at bo på Kollegiegården skal man være studieaktiv. En gang om året skal man derfor over for FSB dokumentere at man er studieaktiv, dvs mindre end et år bagud for den normerede studieplan. Hvis man er mere end et år bagud i forhold til den normerede studieplan kan man søge dispensation på de blanketter, der sendes sammen med dokumentationspapirerne.

Kollegiegården be står af en værelsesfløj bestående af enkeltværelser på gange med typisk 13-14 beboere og fælles bad og toilet, og en lejlighedsfløj bestående hovedsageligt af normale 2-værelses lejligheder. Det vil som regel ikke være muligt for udefrakommende at få fat i en lejlighed, da beboerne fra værelsesfløjen har førsteret.

På undersiderne kan du finde en oversigt over huslejen, information om vedligeholdelse, indbo og forsikring, samt information om hvad man gør når man flytter fra Kollegiegården.

Der er også information om og regler for fremleje, og information om intern flytning, samt venteliste for intern flytning til lejlighederne.